In de hele maand sept 20% korting op alle diensten en werkboekjes.

Diensten

 

 

De Spierballetjes legt de focus merendeels op ouders/verzorgers.

Omdat zij de gene zijn die hun agenda vrij moeten maken om hun kind(kinderen) te ondersteunen met schoolwerk of het brengen naar bijles.

Ook zijn er vele ouders/verzorgers die rekening moeten houden met hun financiële situatie.

Daarom vinden De Spierballetjes het noodzakelijk om met deze verschillende factoren rekening te houden en bieden wij verschillende diensten aan zodat ouders/verzorgers zelf het heft in handen kunnen nemen.

Zo kunnen zij kijken wat het beste in hun gezins situatie past en de zekerheid hebben dat zij hun kind(eren) de juiste ondersteuning kunnen aanbieden op het gebied van de educatieve ontwikkeling.

 

 

 

Bijles op locatie

 

Deze dienst wordt op locatie van De Spierballetjes gegeven.

Er is keuze uit verschillende uren:

1 uur = losse dienst

4,8,12 uur = pakketten

In ieder pakket vind u de verschillende diensten die extra worden aangeboden dit om de educatieve ontwikkeling van uw kind(eren) te vergroten en sneller inzicht in het gegroeide niveau te zien.

 

Via deze link kunt u de prijzen vinden.

Bijles aan huis

 

Deze dienst wordt thuis bij het kind(eren) gegeven.

Er is keuze uit verschillende uren:

1 uur = losse dienst

4,8,12 uur = pakketten.

In ieder pakket vind u de verschillende diensten die extra worden aangeboden dit om de educatieve ontwikkeling van uw kind(eren) te vergroten en sneller inzicht in het gegroeide niveau te zien.

 

Prijzen worden berekend na keuze van een losse dienst of pakket.

excl. parkeer en reiskosten.

 

Via deze link kunt u de prijzen vinden

 

DS Bijles app

 

De Spierballetjes bijles app.

Deze app kan gebruikt worden door ouders/verzorgers en kind(eren) die inzicht willen hebben/krijgen in de verschillende les onderdelen die op scholen worden toegepast.

Zodat zij met behulp van deze opdrachten meer duidelijkheid en inzicht krijgen in de verschillende lesstoffen.

 

Wat maakt deze app anders dan schoolapps die al bestaan?

Bij deze app staat het kind er niet alleen voor als het kind een opdracht niet begrijpt of u als ouder/verzorger een vraag heeft dan heeft u als ouder/verzorger ieder maand recht op een 1 op 1 call waar

De Spierballetjes jouw vragen zullen beantwoorden.

En wij zorgen ervoor dat uw kind of u zelf er niet alleen voor staat.

 

Deze bijles app biedt daarom het volgende:

  1.  Deze app is mogelijk om voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden te gebruiken.
  2. Als ouder/verzorger zit u nergens aan vast omdat u zelf de keuze maakt voor hoeveel maanden u gebruik wilt maken van de app.
  3. U krijgt inzicht in de verschillende lesblokken en deze lesstoffen worden aan de hand daarvan toegepast.
  4. Bij 3 of 6 maanden heeft u recht op een maandelijkse call.
  5. De Spierballetjes krijgen inzicht in de opdrachten van uw kind(eren) en kunnen daarom snel aangeven waar uw kind laag of hoog op scoort en deze informatie kunt u op school toepassen en hoeft u niet te wachten op een 10 min gesprek of rapport gesprek voordat u te horen krijgt wat de niveau van uw kind is.
  6. Bij 3 en 6 maanden wordt er op maat opdrachten aan uw kind geleverd, waardoor hetgeen waar u kind minder goed op scoort of moeite mee heeft dat daar extra aandacht aan wordt gegeven en u als ouder/verzorger inzicht krijgt of er vooruitgang wordt geboekt of juist niet.

 

Via deze link kunt u de prijzen vinden

 

Werkboekjes

Als ouder ervaarde ik in veel werkboekjes dat de opdrachten onduidelijk beschreven werden en dat als mijn oudste zoon naar me toe kwam om te vragen of ik hem kon helpen dat ik dan mijn eigen manier ging toepassen. Of dat ik de opdracht(en) zelf niet begreep waardoor hij sommige opdrachten mocht overslaan.

Ik ben van mening dat u als ouder/verzorger juist een werkboekje  koopt zodat uw kind(eren) de opdrachten zelfstandig kunnen maken of dat bij vragen u juist uw kind(eren) erbij kan ondersteunen.

 

Daarom hebben De Spierballetjes gekozen om werkboekjes te maken

voor vershillende groepen en onderdelen.

Ieder opdracht is zo duidelijk mogelijk beschreven met ook een vb verhaal. Zodat kinderen de opdrachten beter kunnen snappen en kunnen maken, zelfs voor de ouder/verzorger die geen verstand heeft van de lesstof dat u d.m.v uitleg toch kan begrijpen wat er  verwacht wordt.

Zo zal uw kind leren leuker gaan vinden omdat hij/zij snapt wat er gedaan moet worden.

 

Omdat De Spierballetjes deze werkboekjes helemaal alleen maken met de expertise die zij vanuit school hebben/krijgen en de kennis als ouder in het boekje verwerken. Duurt het wat langer voordat er voor ieder groep en onderdeel een werkboekje beschikbaar is.

 

Onderaan kunt u de link voor de werkboekjes vinden.