werkwijze

 

 

De Spierballetjes leggen de focus merendeels op ouders/verzorgers.

Omdat zij de gene zijn die hun agenda vrij moeten maken om hun kind(kinderen) te ondersteunen met schoolwerk of het brengen naar bijles.

Ook zijn er vele ouders/verzorgers die rekening moeten houden met hun financiële situatie.

Daarom vinden De Spierballetjes het noodzakelijk om met deze verschillende factoren rekening te houden en bieden wij verschillende diensten aan zodat ouders/verzorgers zelf het hef in handen kunnen nemen.

Zo kunnen zij kijken wat het beste in hun gezins situatie past en de zekerheid hebben dat zij hun kind(eren) de juiste ondersteuning kunnen geven op het gebied van de educatieve ontwikkeling.

 

 

 


Bijles op locatie

 

Deze dienst wordt op locatie van De Spierballetjes gegeven.

Er is keuze uit verschillende uren:

1 uur = losse dienst

4,8,12 uur = pakketten

In ieder pakket vind u de verschillende diensten die extra worden aangeboden dit om de educatieve ontwikkeling van uw kind(eren) te vergroten en sneller inzicht in het gegroeide niveau te zien.

 

Via deze link kunt u de prijzen vinden.


Bijles aan huis

 

Deze dienst wordt thuis bij het kind(eren) gegeven.

Er is keuze uit verschillende uren:

1 uur = losse dienst

4,8,12 uur = pakketten.

In ieder pakket vind u de verschillende diensten die extra worden aangeboden dit om de educatieve ontwikkeling van uw kind(eren) te vergroten en sneller inzicht in het gegroeide niveau te zien.

 

Prijzen worden berekend na keuze van een losse dienst of pakket.

excl. parkeer en reiskosten.

 

Via deze link kunt u de prijzen vinden.

 

Werkboekjes

 

Als ouder ervaarde ik in veel werkboekjes dat de opdrachten onduidelijk beschreven werden en dat als mijn oudste zoon naar me toe kwam om te vragen of ik hem kon helpen dat ik dan mijn eigen manier ging toepassen. Of dat ik de opdracht(en) zelf niet begreep waardoor hij sommige opdrachten mocht overslaan.

Ik ben van mening dat u als ouder/verzorger juist een werkboekje  koopt zodat uw kind(eren) de opdrachten zelfstandig kunnen maken of dat bij vragen u juist uw kind(eren) erbij kan ondersteunen.

 

Daarom hebben De Spierballetjes gekozen om werkboekjes te maken

voor de groepen 1/2 en 3.

Ieder opdracht is zo duidelijk mogelijk beschreven met ook een vb verhaal. Zodat kinderen de opdrachten beter kunnen snappen en kunnen maken, zelfs voor de ouder/verzorger die geen verstand heeft van de lesstof dat u d.m.v uitleg toch kan begrijpen wat er  verwacht wordt.

Zo zal uw kind leren leuker gaan vinden omdat hij/zij snapt wat er gedaan moet worden.

 

Omdat De Spierballetjes deze werkboekjes helemaal alleen maken met de expertise die zij vanuit school hebben/krijgen en de kennis als ouder in het boekje verwerken en de drukte met het geven van bijles.

Hebben De Spierballetjes voorlopig een stop gezet met het maken van nieuwe werkboekjes.

Er zijn nog werkboekjes beschikbaar maar wees er snel bij want op = op

Onderaan kunt u de link voor de werkboekjes vinden.