• Voor ieder kind bijles op zijn/haar niveau, zodat leren leuk blijft.
  • Meld jouw kind snel aan
  • want VOL=VOL

Wie zijn wij?

Ik ben Shemaira 32 jaar en  moeder van 2 jongens, mijn oudste heet Jy´Avery en is 8 jaar en mijn jongste heet J'Amour en is 2 jaar.

Achtergrond:

Op jongere leeftijd, nadat ik was geslaagd voor de middelbare school, vond ik het leuk om met kinderen te werken waardoor ik met mijn opleiding op verschillende kinderdagverblijven heb mogen werken op de baby zowel op de peuter groepen.

Toen ik voor mijn opleiding 'zorg en welzijn' was geslaagd en ik moeder werd ging mijn interesse uit naar de gehandicaptenzorg.

Tijdens mijn werk en opleiding in de gehandicaptenzorg en mijn moederschap moest combineren, wat zeker zwaar was maar ik  geen enkel moment heb getwijfeld heb ik binnen 4 jaar niveau 3 en 4 afgerond.

Moederschap

Toen mijn oudste zoon werd geboren had ik een verslaving aan educatieve spellen, als ik in een winkel kwam en ik zag een educatief spel kon ik het niet laten om het te laten liggen.

Sinds zijn geboorte speel ik spelletjes op educatieve wijze, wat ervoor heeft gezorgd dat mijn oudste zoon zijn educatieve ontwikkeling heel erg omhoog ging.

Op de crèche kreeg ik vaak de vraag wat ik met hem doe waardoor hij zo voorop loopt. Als ik met mensen in contact kwam kreeg ik dezelfde vraag en toen hij eindelijk naar school mocht, kreeg ik van zijn juf ook te horen dat hij door alles heen gaat zonder enige moeite.

Social media

Op snapchat deelde ik altijd filmpjes, wanneer ik educatieve spelletjes met mijn oudste zoon aan het spelen was, Ik kreeg dan altijd de vraag: Waar ik de spelletjes vandaan heb?

en waar ik het geduld vandaan haal?

en/of ik bijles geef?

Bijles

Mijn zoontje wou heel graag vloggen, maar door de negatieve reacties wat ik soms lees dacht ik voor mijn kind wil ik niet dat hij daarmee te maken krijgt.

Maar doordat scholen dicht gingen, ouders verplicht waren om een docent te worden, kwamen de vragen maar binnenstromen of ik bijles geef of als ik kan helpen bij het ondersteunen ervan.

Toen kwam ik met het idee mijn zoon wilt vloggen en ik krijg de vraag om te helpen, waarom die 2 niet samen voegen.

Waardoor mijn oudste zoon en ik een youtube kanaal zijn gestart.

" De Spierballetjes "

https://www.youtube.com/results?search_query=de+spierballetjes

Waarin wij de educatieve ontwikkeling van kinderen op spelende en lerende wijze aanbieden.

Waarvan wij ook alleen maar positieve complimenten over krijgen.

Tot ik op een dag dacht ik kan veel meer met "De Spierballetjes" waarop ik in contact kwam met iemand van de gemeente.
Toen vertelde ik mijn idee over wat ik heel graag wil doen door educatie op een spelende en lerende wijze aan te bieden Wat in goede oren viel.

En ik sinds dat moment bijles aan bied voor kinderen van het basisonderwijs groep 1 t/m 6 op een unieke spelende en lerende manier.